Dámske spoločenské šaty, v ktorých budete neprehliadnuteľná

Počas celého roka sa vyskytne mnoho príležitostí, kedy potrebujeme dámske spoločenské šaty. Módne trendy sa neustále menia, prichádzajú nové materiály, obmieňajú sa strihy. Aj napriek tomu, že je každý rok „in“ niečo iné, najdôležitejšie je, aby ste sa v oblečení cítili sebaisto a pohodlne. Každá žena má svoje obľúbené farby a tiež vie odhadnúť, aký strih sa jej hodí. Dajte na svoju intuíciu a dobrý pocit, nie len na módne trendy. Ak sa budete cítiť vo svojom odeve príjemne, tak budete pôsobiť aj na svoje okolie.

společenské šaty

Aké dámske spoločenské šaty si vybrať v lete?

Leto je obdobie, kedy sa nebojíme experimentovať s farbami, strihmi, materiálmi. Čo sa týka výberu dámskych spoločenských šiat môžeme si dovoliť extravagantnosť a farebnosť. Samozrejme záleží na akú príležitosť šaty vyberáme. Ak vyberáme šaty na letnú svadbu, či večierok môžeme byť odvážnejšie a šaty môžu byť krátke. Farby môžu byť v svetlých veselých odtieňoch. Ak ide o vysoko spoločenskú udalosť, kde platí etiketa v obliekaní, mali by sme byť radšej opatrnejšie a zaobstarať si elegantné dámske spoločenské šaty dlhé po členky. Mali by byť z kvalitného materiálu. Na leto sa hodia ľahké a vzdušné materiály zo saténu, šifónu, hodvábu, čipky, mušelínu, alebo organzy.

červené šaty

Aké spoločenské šaty sa hodia v zimnom období?

Zimné obdobie je na množstvo spoločenských udalostí snáď ešte bohatšie ako leto. Farebnosť ladíme do tmavších odtieňov a jemných decentných vzorov. V zime sú obľúbené farby ako čierna, červená, kráľovsky modrá. Pre nádych luxusu si môžeme dovoliť dámske spoločenské šaty zdobené kamienkami, perličkami, či ozvláštnené zlatistými prvkami. Kvalitný materiál a bezchybné spracovanie šiat podčiarknu celkový dojem. Jeden z najkvalitnejších módnych materiálov, ktorý nás v zime zahreje je zamat. Pôsobí luxusne, je príjemný na dotyk a je vhodný na výrobu dámskych spoločenských šiat. Ďalšie obľúbené a vzácne materiály, z ktorých sa šijú elegantné šaty sú brokát, alebo kašmír.
Vybrať si kvalitné spoločenské šaty, v ktorých zvýraznite svoj štýl a individualitu nie je jednoduché. Rozhodnite sa pre také, v ktorých budete sama sebou. Výbornú inšpiráciu a veľký výber nádherných šiat, topánok a doplnkov nájdete na stránke www.glashgirl.sk.